Adamas Smykkedesign

Adamas Smykkedesign

Norge

+47 975 01 887

Adamas Smykkedesign er blant de største i Norge når det kommer til alt som har med smykker og edelstener å gjøre.

Endelig har vi begynt på veien mot den digitale hverdag vi også.  Det vi kan, er jo gullsmedfaget, men med tiden har vi forstått at gullsmeder er som gamle dagers nybyggere, du må kunne alt og gjøre alt, litt fortere enn andre og helst øyeblikket før.

Fargesteiner

En verden av farger og lys....

Naturen var raus da den skapte smykkesteinene. I den glødende, flytende heksegryten av vulkansk aktivitet vokste det fram krystaller av mineraler som sammen med metalloksyder og ulike forurensninger dannet de vakreste skapninger, i alle avskygninger av farge, med de mest utrolige egenskaper: Gjennomsiktige, ensfargede, stripete, overflater med tegnede kunstverk, med flere typer mineraler på utstilling inni hverandre, alle egnet til å fortrylle oss, fengsle oss. 

Adamas har et stort utvalg av fargesteiner på lager. Med et stort utvalg størrelser og slipeformer av både ekte og syntetiske steiner blir det et omfattende lager, Vår opppgave er å kunne tilfredsstille ethvert behov på området. Våre kontakter med sliperier og spesialister muliggjør fremskaffelse av nær sagt hva som helst.

Spesialslip av form og størrelse, gravering av steiner, restaurering av skadde eller slitte steiner; Spør oss så ordner vi saken.